Menu
Your Cart

DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)

DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)
DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)
DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)
DEMO Samsung Galaxy TAB P7510 10.1 GT-P7510 32GB Metallic Gray (gradering A)

NB! Gammel modell med Android-versjon: 4.0.4 Ice Cream Sandwich (det kan dermed være begrenset tilgang til enkelte nyere APPer som krever nyere versjon av Android).

Er testet med f.eks. Opera Mini nettleser, og nedlasting via Google PLAY som fungerer som det skal, men må først lastes ned separat (medfølgende beskrivelse) Dersom man er ute etter bestemte APPer som ikke støttes av eldre Android kan dette  også laste ned via f.eks. www.apkmirror.com for denne Android versjonen og installere utenom Google PLAY.

Kommer komplett med lader og kabel.

Gradering A: Svært pent brukt. Ny, eller som ny skjerm, men de kan ha små minimale riper på baksiden, men ingen riper på skjerm.


10.1" Widescreen HD WXGA (1280x800) TFT display

Dual Core Prosessor (1GHz x 2)

7000 mAh batteri

Graderinger på iT24.no - OnTEL.no:

Alt fungerer som det skal, og du har minst 2 års garanti på alle varer uansett gradering, og 1 års garanti på batteri, og full angrerett.

Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk.
Gradering A: Svært pent brukt. Ny, eller som ny skjerm, men de kan ha små minimale riper på baksiden, men ingen riper på skjerm.
Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. 
Gradering B+: Noe smått bruksmerker i ramme, display har minimal slitasje (kun helt minimale merker på skjerm, som nesten ikke er mulig å se, og ikke mulig å se ved vanlig bruk). Veldig Pent brukt. Her er det altså så lite og små riper på skjerm at de er helt ubetydelige.
Gradering B: Pent brukt. Noe smått bruksmerker i ramme. Normal slitasje. Display er veldig fint. Lite riper på skjerm/bakdeksel kun synlig tett på (ripe på skjerm ikke synlig når på). Nærmere beskrivelse av riper på skjerm: De er ikke mange og uten praktisk betydning. For at man skal kunne se disse tydelig er det mulig at skjermen må skrus av og man må studere skjermen i sterkt sollys eller annen belysning. Når skjermen lyser legger man i praksis ikke merke til disse.
Gradering B-: Pent brukt. Noe mer bruksmerker i ramme. Normal slitasje. Display er fint. Lite riper på skjerm/bakdeksel kun synlig tett på (riper på skjerm ikke synlig når på). Samme som over, men flere småriper uten praktisk betydning på skjermen og vanskelig eller umulig å se når skjermen lyser, evt. en ripe som er litt mer tydelig, men fremdeles ikke skjemmede ved vanlig bruk.
Gradering C+:  Noe mer riper og bruksmerker i ramme og skjerm. Mer slitasje enn B, men normal slitasje. Riper på skjerm kun synlig tett på (litt flere enn B eller område med slitasje på skjermen, men den fungerer 100% og vanskelig å se når skjermen lyser). Ingen sprekk eller skade (kun kosmetisk).
Gradering C: Større og flere riper, og mindre bulker. Riper på skjerm vanskelig eller ikke mulig å se når skjermen er på, men når skjermen er svart kan man se det ganske tydelig i sterkt sollys. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funksjonaliteten. Baksiden kan være mer oppskrapet, men ingen praktisk betydning.
Gradering C-: Større og flere riper og bulker. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funksjonaliteten. Kan være minimal sprekk som ikke går utover funksjonalitet eller vår garanti. Dette blir den dårligste graderingen vi selger. Vi har 2 års garanti (1 år på batteri) på denne og alle andre.
Mobil-nettbrett
OperativsystemAndroid 4.0.4 Ice Cream Sandwich
UtførelseDimensjoner 256,7 x 175,3 x 8,6 mm (10,11 x 6,90 x 0,34 tommer) Vekt 560 g (1,23 lb) SIM Nei
SkjermType PLS IPS Størrelse 10,1 tommer, 295,8 cm 2 (~65,7 % skjerm-til-kropp-forhold) Vedtak 800 x 1280 piksler, 16:10-forhold (~149 ppi tetthet) Beskyttelse Corning Gorilla Glass
BrikkesettNvidia Tegra 2 T20 prosessor Dual-core 1,0 GHz Cortex-A9 GPU ULP GeForce
MinneKortspor Nei Innvendig 16 GB 1 GB RAM, 32 GB 1 GB RAM, 64 GB 1 GB RAM
HovedkameraEnkelt 3,15 MP, AF Funksjoner LED-blits Video 720p
Selfie-kameraEnkelt 2 MP
LydHøyttaler Ja, med stereohøyttalere 3,5 mm jack Ja
KommunikasjonWLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot blåtann 3.0, A2DP GPS Ja Radio Nei USB 2.0
FunksjonerSensorer Akselerometer, gyro, kompass Nettleser HTML, Adobe Flash TV-utgang
BatteriLi-Po 7000 mAh batteri Snakke tid Opptil 9 timer (multimedia) Musikkspilling Opptil 72 timer

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer for å skrive en anmeldelse
  • Lagerantall: 1
  • Internt varenummer: L376
  • MPN: GT-P7510MA
Kr. 380,- NOK
Eks. Moms: Kr. 304,- NOK
Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.