Menu
Your Cart

Batterigaranti

Det er jo en selvfølge at det er garanti på batterier i nye varer, men vi tilbyr også batterigaranti på brukte/demo-varer osv. og en utvidet rabattordning på batteribytte etter de første årene.

Vi garanterer at batteriet fungerer som normalt i minst 1 år fra kjøpsdato (gjelder også på brukte telefoner). Faller batterikapasiteten under 80% eller ikke fungerer normalt, i løpet av det første året vil batteribytte ikke koste noe for selve batteriet og utført arbeid hos oss. Tilsvarende utvider vi til en rabattordning etter 1 år, og til og med 2 år til 50% rabatt på batteribytte til allerede konkurransedyktige priser utført hos oss. Det gjelder også dersom batterikapasitet har falt til under 80%, ellers gjelder følgende rabatt: har du kjøpt produktet hos oss vil du få rabatt på batteribytte etter dette på for øyeblikket 20% dersom det er utenfor garantitidene.


Eksempel:

Vår vanlige pris batteribytteiPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus:

Kr. 490,- (inkl. mva. + frakt). Du får altså 20% rabatt utenfor garanti, altså kr. 392,- (og hvis mellom 1-2 år 50%: kr. 245,-, og første året gratis hvis feil).

Frakt kr. 75,- til deg kommer i tillegg (du betaler frakt til oss eller leverer).


Sammenlig med Apple sine priser (kr. 539+frakt):

https://support.apple.com/no-no/iphone/repair/service/battery-power

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.