Menu
Your Cart

Brukt iPhone til gunstig pris

På utkikk etter ny iPhone, men forskrekket over dagens priser?

Du er ikke alene! Vi opplever at mediene har helt rett når Apple har nådd metningspunktet prismessig hos oss nordmenn. Det er blitt direkte ufornuftig å bruke over kr. 10.000,- på en mobiltelefon som blir fort utslitt i tillegg til å være svært så sårbar for fall i bakken og tyveri.


iT24.no og OnTeL.no spesialiserer seg på å kjøpe og rengjøre brukte smarttelefoner. Vi mottar kun produkter fra seriøse samarbeidspartnere hvor vi stiller en rekke krav til kvaliteten på iPhone- produktene som tilsendes oss. Alle våre iPhone- modeller har via våre autoriserte service-partnere fra Apple gjennomgått nøye tester, byttet slitte deler til originale deler i tillegg til rengjøring. På den måten er alle våre tilgjengelige iPhone-modeller klare for bruk, uten at du legger merke til at den er brukt.


Rask og effektiv nettbutikk med nøye testet produkter

Vi sender av gårde din ønsket iPhone så fort du gjør en bestilling. Vi har på forhånd gjort alle påkrevde tester og rengjøringer slik at mobilen er så godt som ny. Mobiler som ikke består våre tester vil ikke være tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom du er i nærheten av Stokke kan henteordren hentes så fort du får meldingen - "Status er ferdig". Vår adresse er: Borgeskogen 47, 3160 Stokke.


Vi forstår at det kan føles rart å kjøpe en brukt iPhone, derfor kan du trygt ta kontakt med oss i OnTeL.no om du har spørsmål eller har behov for mer informasjon.

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.