Menu
Your Cart

Brukte mobiltelefoner - Rimelig, effektivt og smart

Mobiltelefoner er de siste årene blitt svært kostbare produkter. Dessverre er også dagens telefoner svært sårbare. Etter et tiår med smarttelefoner har vi mennesker opparbeidet oss solid kunnskap og erfaring nok til at stadig flere som velger å kjøpe brukte mobiltelefoner fremfor en helt ny til flerfoldige tusenlapper.


Hos oss i OnTEL.no finner du mange populære mobiltelefoner fra anerkjente produsenter som Apple, Samsung og Huawei. I vår nettbutikk finner du alt fra nyere modeller til eldre klassikere, alt for å sørge for at vi dekker de behovene som finnes her til lands. Vi forstår at gamle vaner er vonde å vende og at det derfor er bedre å kjøpe mobiltelefonen du er vant til fremfor å kjøpe en helt ny.


Alle våre modeller er nøye testet i forkant og vi stiller høye krav til våre brukte mobiltelefoner. Vi benytter oss av kun service-partnere som er autorisert av produsentene (Apple, Samsung, Huawei). Her blir mobiltelefonene diagnostisert for å luke bort eventuelle hardwarefeil og eventuelle deler som skiftes ut med originale deler slik at garantien ikke bortfaller.


Pålitelig nettbutikk med rikelige utvalg av mobiltelefoner

Når du benytter deg av vår nettbutikk vil du kunne finne et godt dekkende utvalg for deg som har behov for en ny mobiltelefon, men som ønsker et smartere alternativ. Våre mobiltelefoner er nøye testet, derfor vil du ikke merke at telefonen er brukt tidligere. I tillegg er vi godt kjent for vår integritet og raske utleveringer.


Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon om våre brukte mobiltelefoner. Vi forstår at det er greit å få nødvendig og god informasjon om et brukt produkt før man gjør et kjøp.

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.