Menu
Your Cart

PC/ Mac/ Tastaturetiketter


Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MINI-PC-tastatur
Populær Nytt produkt
Merke: it24.no Internt varenummer: L268
Norske etiketter til utenlandske MØRKE/SORTE tastaturer. som er engelsk). For MINI-PC med taster som er fra 10-14mm i høyde (og minst 11mm brede). Etikettene er gjennomsiktige med hvite tegn (og noen blå Fn-symboler)... De kan selvsagt også brukes på vanlige "store" tastaturer (altså med sort e..
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms:Kr. 19,- NOK
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MAC/PC-tastatur Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MAC/PC-tastatur
Populær Nytt produkt
Merke: it24.no Internt varenummer: L266
Bokstavene er LYSE (på gjennomsiktige etiketter) så tegnene synes godt på mørke tastaturer (ved siden av de originale tegnene på tastaturet).Norske etiketter til utenlandske MØRKE/SORTE tastaturer). For MAC eller PC med taster som er fra 14mm og mer i høyde (og minst 11mm brede). Spesielle etiketter..
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms:Kr. 19,- NOK
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MINI-PC-tastatur
Nytt produkt
Merke: it24.no Internt varenummer: L267
Norske etiketter til utenlandske LYSE/HVITE tastaturer. som er engelsk). For MINI-PC med taster som er fra 10-14mm i høyde (og minst 11mm brede). Etikettene er gjennomsiktige med sorte tegn (og noen blå Fn-symboler)... De kan selvsagt også brukes på "store" vanlige tastaturer (hvite eller lyse taste..
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms:Kr. 19,- NOK
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Nytt produkt
Merke: it24.no Internt varenummer: L265
Bokstavene er MØRKE (på gjennomsiktige etiketter) så tegnene synes godt på lyse tastaturer (ved siden av de originale tegnene på tastaturet).Norske etiketter til utenlandske LYSE/HVITE tastaturer). For MAC eller PC med taster som er fra 14mm og mer i høyde (og minst 11mm brede). Spesielle etiketter ..
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms:Kr. 19,- NOK
Viser 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.