Menu
Your Cart

Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MINI-PC-tastatur

Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MINI-PC-tastatur
Populær Nytt produkt
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MINI-PC-tastatur
Norske etiketter til utenlandske MØRKE/SORTE tastaturer. som er engelsk). For MINI-PC med taster som er fra 10-14mm i høyde (og minst 11mm brede). Etikettene er gjennomsiktige med hvite tegn (og noen blå Fn-symboler)... 
De kan selvsagt også brukes på vanlige "store" tastaturer (altså med sort eller mørk farge på tastene da bokstavene er hvite og etikettene gjennomsiktige).
Bruksanvisning for montering følger med. De kan benyttes på både brukte og nye tastaturer, og du vil etter montering kunne bruke tasturet som om det var et originalt norsk tastatur. 
Man må velge norsk tastatur i OS, og det kan man jo selvsagt gjøre også uten dette KIT'et, men da ser man jo ikke hvor de forskjellige tegnene som er annerledes befinner seg.

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer for å skrive en anmeldelse
  • Lagerantall: 12
  • Internt varenummer: L268
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms: Kr. 19,- NOK
Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.