Menu
Your Cart

iT24.no - billigst, best eller ingenting

iT24.no satser først og fremst på produkter vi kan være beste nettbutikk på, både når det gjelder pris og andre kriterier. Har vi ikke mulighet til å være beste nettbutikk i Norge på et produkt vil vi ikke satse på dette, og slik har det vært helt fra starten. Derfor har vi fremdeles et selektivt utvalg innenfor mobiler, data og tilhørende produkter, men vi satser også på enkelte andre produktgrupper vi er spesielt gode på. Tidligere har vi kun solgt nye produkter, men i de siste årene har markedet endret seg gradvis, og nye toppmodeller har blitt ekstremt dyre samtidig som produsenter og andre har åpnet for innbytte og reparasjoner. Fokuset på miljø har stadig blitt større også, og alle faktorer kombinert med dreining mot sirkulær økonomi fremfor bruk og kast har medført at vi nå også i tillegg til nye produkter selger brukte mobiltelefoner som f.eks. brukt iPhone. Både kundene og miljøet tjener på dette. Når vi først er inne på miljø og klima kan vi også nevne at alle sendinger sendes Klimanøytralt, vi bruker kun elbil for egen varetransport i Norge, og vi har også en ny returordning med klimanøytral og gratis forsendelse for våre kunder. 

iT24.no er representert på Prisguiden der man kan finne best pris blant alle nettbutikker. Vi er også representert på Prisjakt selv om vi for øyeblikket har valgt å ikke betale for profilering der. Det finnes også andre søketjenester på nett, og så vidt vi har erfaring med fungerer også Prissok.no bra. iT24.no tåler sammenligning. Vi har dessuten enkelte produkter på FINN.no der konkurransen er stor og vi også konkurrerer mot private selgere.
Bilde fra toppsider.no januar 2012


Å være absolutt best på akkurat våre utvalgte produkter har hele tiden vært et ufravikelig krav. I denne forbindelse fant vi en kuriositet: en oversikt over toppsider på internet (for hele verden sett med norske øyne) som jo nå er litt utdatert da oversikten sist ble oppdatert januar 2012 på siden toppsider.no. Siden ligger fremdeles på nett, og mange av sidene finnes jo selvsagt i dag, men vi legger merke til at få av våre konkurrerende nettbutikker i dag finnes den siden! IT24.no var derimot representert allerede den gang. Mye har skjedd siden den gang. Da var det fremdeles få som hadde smarttelefon (iPod Touch var fremdeles et høyaktuelt produkt, og mange hadde fremdeles fasttelefon noe siden bar preg av den gang).


Men det stopper ikke der! Hvis vi spoler tilbake til tidlig på 1990-tallet ble firmaet som startet opp nettbutikken iT24.no etablert så smått før det braket (gradvis) løs i 1995 med internet, Mosaic, Netscape og Alta Vista (nettlesere og søkemotor som ikke mange kjenner til lenger nå). Vi startet før dette med egen PC-produksjon under merket VISION Computer, og det var før internet var i bruk. Til å begynne med hadde vi likevel en server med BBS som var tilgjengelig via direkte oppringning med modem, hvor man fikk tilgang til prislister og diverse drivere osv. Før internet var den viktigste årsaken til at folk fikk greie på oss at vi var listet opp blant de få PC-produsenter og leverandører i Norge i papirutgaven av Computerworld (vi var en liten utfordrer til IBM, Compaq og Evercom). Når internet ble tilgjengelig for alle som var villige til å betale for det (også stort sett kun via modem) tok vi så domenet www.vision-computer.no (fordi vision.no ble opptatt rett i forkant) hvor vi etablerte nettbutikk med egenutviklet handlekurvsystem siste halvdel av 90-tallet i JAVA og ikke minst HTML som jo fremdeles er i bruk. Vi begynte også å selge mobiltelefoner (og tilbehør) både med og uten Telenor-abonnement i løpet av 1990-tallet. Og PC-ene som gjerne var top spekket den gang og med modem hadde påmontert følgende merke i "ekte glass":

Vision-Computer

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.