Menu
Your Cart

Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur

Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Nytt produkt
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske LYSE MAC/PC-tastatur
Bokstavene er MØRKE (på gjennomsiktige etiketter) så tegnene synes godt på lyse tastaturer (ved siden av de originale tegnene på tastaturet).
Norske etiketter til utenlandske LYSE/HVITE tastaturer). For MAC eller PC med taster som er fra 14mm og mer i høyde (og minst 11mm brede). Spesielle etiketter til MAC-tastaturer er også med (i tillegg til PC). Ypperlig også på MAC som kjører både MAC OS og Windows samtidig! Etikettene er gjennomsiktige med hvite tegn (og noen blå Fn-symboler)...
Bruksanvisning for montering følger med. De kan benyttes på både brukte og nye tastaturer, og du vil etter montering kunne bruke tasturet som om det var et originalt norsk tastatur. 
Man må velge norsk tastatur i OS, og det kan man jo selvsagt gjøre også uten dette KIT'et, men da ser man jo ikke hvor de forskjellige tegnene som er annerledes befinner seg.

Bruksanvisning for bokstav/tegn-kit (Apple MacBook-serien og PC)


Dette settet inneholder 22 klistremerker med ulike bokstaver og tegn slik at du enkelt kan gjøre om engelsk tastatur til norsk. Hovedsymbolene til klistrelappene skal være hvite ved mørkt tastatur, og sorte ved hvitt tastatur. Følger du instruksjonene under, garanteres det at etikettene sitter godt på plass så lenge maskinen benyttes (livstidsgaranti). Vi erstatter enhver etikett dersom den skulle løsne helt eller delvis, eller dersom de skulle slites e.l.


Monter etikettene helst før tastaturet tas i bruk. Dersom tastene er brukt må disse renses med litt rødsprit på en klut for å fjerne fett/smuss. Det kan også benyttes andre rensemidler, men ikke noe som legger igjen belegg (NB! whitespirit inneholder olje som gir belegg).


Unngå fingerberøring på baksiden av etiketten. Benytt pinsett, kniv eller lignende og monter etiketten umiddelbart.


Merk:

Enkelte taster vil ha forskjellig funksjon i Windows og Mac. Det er små detaljer man må være oppmerksom på dersom man skifter mellom operativsystemene. Dersom det skal stemme 100% i begge operativsystemer må man benytte f.eks «remapping» (omfordeling av tastaturfunksjoner i det ene operativsystemet). Dette er isåfall tilgjengelig for Windows.


Tegnene som står på utsiden av den store rammen på illustrasjonen over er de tegnene som er på tastaturet på maskinen fra før. Etikettene inni rammen skal settes på tastene med de tegnene på fra før slik at de norske symbolene kommer til høyre på tasten.


Etikettene som på bildet over er innrammet: velg en av to alternativer.

Etikettene som på bildet over er overkrysset: de vi ikke ville valgt dersom du benytter både Windows og Mac OS X på samme Apple MacBook.

Dersom du KUN skal bruke Mac OS X bør du ikke benytte etiketter merket Windows. 

For PC benyttes ikke etikettene som er merket Mac.

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer for å skrive en anmeldelse
  • Lagerantall: 32
  • Internt varenummer: L265
Kr. 24,- NOK
Eks. Moms: Kr. 19,- NOK
Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.