Menu
Your Cart

Ladekabler elbil

Alle ladekabler har enten Type 2 plugg som skal plugges inn i en ladestasjon eller et støpsel til stikkontakt av varierende type (enten industri-kontakt eller vanlig stikkontakt "Schuko"). Vi selger hovedsakelig ladekabel med Type 2 eller industrikontakt, men du kan der velge overgang til vanlig stikkontakt eller andre typer industrikontakter som tillegg slik at du har flere muligheter. Når deg gjelder plugg som skal inn i bilen finnes det to typer, men Type 2 blir stadig mer enerådende da det er den europeiske standarden som også brukes på amerikanske og asiatiske elbil-merker når de nå selges i Europa. CCS og CHAdeMO er bare for egne hurtig-ladestasjoner Du bør også sjekke bilen din og hvilke ladestrømmer (Ampere) og hvor mange faser den kan lade på (enten enkel enfase 230V eller opptil 3-fase 400V). I vår nettbutikk koster det ikke mye ekstra å gå opp noen hakk fra de billigste til premium modellene.


Ladekabel ELBIL 5m spiral Type1 - Type2 opptil 32A 1-fase mode-3 TPU Super IP55 fuktbeskyttelse
Nytt produkt Ikke vent - bare 2 igjen!
Merke: EASYPOWER Internt varenummer: B10
Kabler av ypperste kvalitet som er mer slitesterke, lages i bedre materialer og er bedre beskyttet mot slitasje som følge av daglig bruk. TPU-materialet tåler også bedre bruk i lave temperaturer, noe som gjør de ypperlige for Norge. Dessuten er ladepistolene helstøpte på vår super-serie, noe som gjø..
Kr. 950,- NOK
Eks. Moms:Kr. 760,- NOK
Viser 1 to 1 of 1 (1 Pages)
Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.