Menu
Your Cart

Panteordning mobiltelefoner


Vi tilbyr en ny panteordning der du nå får penger rett tilbake til kontoen eller kortet du betalte med ved forrige ordre hos iT24.no. Gratis klimanøytral returfrakt. Vi betaler deg direkte! Ikke noen tilgodelapp som du bare kanskje får bruk for en gang når du må kjøpe en dyr telefon som du kanskje egentlig normalt sett ikke ville kjøpt dersom du kunne velge fritt - men altså penger rett tilbake umiddelbart (må betales tilbake via kortselskap som ble benyttet i ordre). Vi betaler også litt mer en enkelte som bare tilbyr tilgodelapp! Vi betaler minst 50 kr. selv om telefonen skulle være defekt og du har en kvalifisert telefon du returnerer. Selvsagt får du jo mye mer hvis telefonen er helt i orden. Vi betaler også uansett 50 kr. mer enn på denne linken (ikke fullfør retur på den linken - kun for å finne beløp du vil få fra oss - altså kr. 50,- mer enn beløpet som kommer opp der). Ta da heller kontakt med oss (det beste er om du svarer på mail du har fått fra oss i forbindelse med bekreftelse på ordre slik at vi får opp ordrenummer i emnefeltet og tekst), og skriv i mailen hva slags telefon det er og om du kjenner til feil på den.

Så vil vi sende deg returetikett for gratis klimanøytral frakt til oss og tilbakebetalingen kommer straks vi har fått telefonen og kjørt nødvendig diagnose. Det forutsetter at den ikke er låst til Apple iCloud eller Google osv. Dersom den skulle være låst når vi får den må vi ha PIN eller passord dersom du ikke kan låse den opp selv via iCloud.com e.l. ellers kan vi dessverre ikke betale tilbake penger (ellers er det en risiko for at mobiltelefonen kan være stjålet eller mistet, og da kan den ikke selges videre).

Altså uansett hva du har kjøpt hos oss (enten det er en mobiltelefon eller noe helt annet) får du penger tilbake straks. 

Hvor mye får du?

Kun for å komme frem til beløp kan du sjekke her som nevnt over. Det gjelder både Apple produkter, og telefoner fra Huawei og Samsung - stopp når beløpet kommer opp og du kan legge til kr. 50,- når du returnerer til oss med gratis klimanøytral frakt. Du trenger bare å kontakte oss og be om etikett tilsendt på epost som du printer ut og limer på en eske som veier under 1 kg (f.eks. den esken du fikk varer i fra oss hvis du fremdeles har den), og leverer den der du henter og leverer Post. Gi beskjed hvis det er flere telefoner og total vekt blir høyere enn 1 kg.

Er dette miljøvennlig?

Ja, absolutt! Vi sørger for at alt som er i orden på telefonen blir brukt videre (defekte deler byttes ut). Dessuten benytter vi klimanøytral frakt i alle ledd, så mer miljøvennlig og bærekraftig mobiltelefoni kan det vel ikke bli?


Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.