Menu
Your Cart

BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A+) stellargrå renovert BedreEnnNy™

BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A+) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A+) stellargrå renovert BedreEnnNy™

Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk.

*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 2210mAh - standardbatteriet er normalt på 1821mAh). Les mer på https://BedreEnnNy.no

Tilbehør kan velges i tillegg under for en rimelig penge (hvert enkelt tilbehør kan du etterpå fjerne eller legge til flere av i handlekurven).

Hvis du kjøper denne alene må du i tillegg ha: USB-lader, USB-kabel, og handsfree/ørepropper dersom du  trenger det. Det kan velges som tilbehørspakker her under valg. 

Nye graderinger på ontel.no:

Alt fungerer som det skal på alle telefoner, og du har minst 2 års garanti på alle telefoner uansett gradering, og 1 års garanti på batteri, og full angrerett.

Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk.

Gradering A: Svært pent brukt. Ny, eller som ny skjerm, men de kan ha små minimale riper på baksiden, men ingen riper på skjerm.

Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. 

Gradering B+: Noe smått bruksmerker i ramme, display har minimal slitasje (kun helt minimale merker på skjerm, som nesten ikke er mulig å se, og ikke mulig å se ved vanlig bruk). Veldig Pent brukt. Her er det altså så lite og små riper på skjerm at de er helt ubetydelige.

Gradering B: Pent brukt. Noe smått bruksmerker i ramme. Normal slitasje. Display er veldig fint. Lite riper på skjerm/bakdeksel kun synlig tett på (ripe på skjerm ikke synlig når på). Nærmere beskrivelse av riper på skjerm: De er ikke mange og uten praktisk betydning. For at man skal kunne se disse tydelig er det mulig at skjermen må skrus av og man må studere skjermen i sterkt sollys eller annen belysning. Når skjermen lyser legger man i praksis ikke merke til disse.

Gradering B-: Pent brukt. Noe mer bruksmerker i ramme. Normal slitasje. Display er fint. Lite riper på skjerm/bakdeksel kun synlig tett på (riper på skjerm ikke synlig når på). Samme som over, men flere småriper uten praktisk betydning på skjermen og vanskelig eller umulig å se når skjermen lyser, evt. en ripe som er litt mer tydelig, men fremdeles ikke skjemmede ved vanlig bruk.

Gradering C+:  Noe mer riper og bruksmerker i ramme og skjerm. Mer slitasje enn B, men normal slitasje. Riper på skjerm kun synlig tett på (litt flere enn B eller område med slitasje på skjermen, men den fungerer 100% og vanskelig å se når skjermen lyser). Ingen sprekk eller skade (kun kosmetisk).

Gradering C: Større og flere riper, og mindre bulker. Riper på skjerm vanskelig eller ikke mulig å se når skjermen er på, men når skjermen er svart kan man se det ganske tydelig i sterkt sollys. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funksjonaliteten. Baksiden kan være mer oppskrapet, men ingen praktisk betydning.

Gradering C-: Større og flere riper og bulker. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funksjonaliteten. Kan være minimal sprekk som ikke går utover funksjonalitet eller vår garanti. Dette blir den dårligste graderingen vi selger. Vi selger ikke telefoner med skader som går utover funksjon, og har 2 års garanti (1 år på batteri) på denne og alle andre.

Mer beskrivelse av telefonen finnes på produsenten sine sider og andre steder.

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer for å skrive en anmeldelse
  • Lagerantall: 1
  • Internt varenummer: L364
  • EAN: 190198450852
  • MPN: MQ6G2QN/A
Kr. 2.770,- NOK
Eks. Moms: Kr. 2.216,- NOK

Tilgjenglige valg

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.