Menu
Your Cart

Brukt iPhone

Brukt iPhone med garanti, reklamasjonsrett og 14 dagers angrefrist. Kan ha vært byttet eller vært på reparasjon og er grundig testet av tekniker på Apple autorisert verksted. Nøye spesifisert gradering til best mulig pris (eske, lader, kabler, hodetelefoner og annet tilbehør og utstyr er ikke inkludert også kalt "non retail", men kan velges for et lite tillegg hvis du ikke vil kjøpe uten). Disse pent brukte iPhone selges ulåst, uten abonnement med stor rabatt i forhold til ny vare. Her har vi samlet kun brukte iPhone (fra  brukt iPhone 7 eller iPhone 6 via nyere iPhone 11, XR, SE, XS, XS MAX og alle andre) der esken har vært åpnet grunnet bruk av angrerett, noe som gjør at vi selger telefonen til spesielt gunstig pris. Er OnTEL.no billigste nettbutikk på brukt iPhone i Norge? I motsatt fall gi beskjed! Vi gir altså full garanti og reklamasjonsrett på brukt mobiltelefon på samme måte som alle nye mobiler kjøpt fra vanlige butikker som f.eks. Elkjøp. Andre produkter som f.eks. Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, iPad, nettbrett og annet tilbehør som andre ladere, mobildeksel, panserglass, beskyttelsesglass, silikonbeskyttelse, mobiltelefonveske osv. finner du i andre kategorier.

DEMO (ny) Apple iPhone 12 Mini 64GB (gradering A+) hvit/sølv
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L371
Helt ny telefon (har ikke vært i bruk over tid - kun noen få dager), kun åpnet eske og inspisert. Batteriet er 100%.Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller l..
Kr. 6.100,- NOK
Eks. Moms:Kr. 4.880,- NOK
Brukt Apple iPhone X 64GB (gradering A) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L361
*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 3210mAh - standardbatteriet er normalt på 2716mAh).  Les mer på https://BedreEnnNy.noGradering A: Svært pent brukt. Ny, eller som ny skjerm, men de kan h..
Kr. 3.790,- NOK
Eks. Moms:Kr. 3.032,- NOK
BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A+) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L364
Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk.*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre..
Kr. 2.870,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.296,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering A) gull renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L367
*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 2210mAh - standardbatteriet er normalt på 1821mAh). Les mer på https://BedreEnnNy.no*Refurbished: Alt fungerer som normalt, men enkelte deler kan ha blitt byt..
Kr. 2.770,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.216,- NOK
BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A-) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L363
Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. *BedreEnnNy™: Vårt nye vare..
Kr. 2.620,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.096,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering A-) sølv
Brukt Ikke vent - bare 2 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L360
*Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. Denne telefonen har vært b..
Kr. 2.420,- NOK
Eks. Moms:Kr. 1.936,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering B-) gull renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L365
*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 2210mAh - standardbatteriet er normalt på 1821mAh). Les mer på https://BedreEnnNy.no*Refurbished: Alt fungerer som normalt, men enkelte deler kan ha blitt byt..
Kr. 2.070,- NOK
Eks. Moms:Kr. 1.656,- NOK
Viser 1 to 7 of 7 (1 Pages)

Brukt iPhone med garanti, reklamasjonsrett og 14 dagers angrefrist. Kan ha vært byttet eller vært på reparasjon og er grundig testet av tekniker på Apple autorisert verksted. Nøye spesifisert gradering til best mulig pris (eske, lader, kabler, hodetelefoner og annet tilbehør og utstyr er ikke inkludert også kalt "non retail", men kan velges for et lite tillegg hvis du ikke vil kjøpe uten). Disse pent brukte iPhone selges ulåst, uten abonnement med stor rabatt i forhold til ny vare. Her har vi samlet kun brukte iPhone (fra brukt iPhone 7 eller iPhone 6 via nyere iPhone 11, XR, SE, XS, XS MAX og alle andre) der esken har vært åpnet grunnet bruk av angrerett, noe som gjør at vi selger telefonen til spesielt gunstig pris. Er OnTEL.no billigste nettbutikk på brukt iPhone i Norge? I motsatt fall gi beskjed! Vi gir altså full garanti og reklamasjonsrett på brukt mobiltelefon på samme måte som alle nye mobiler kjøpt fra vanlige butikker som f.eks. Elkjøp. Andre produkter som f.eks. Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, iPad, nettbrett og annet tilbehør som andre ladere, mobildeksel, panserglass, beskyttelsesglass, silikonbeskyttelse, mobiltelefonveske osv. finner du i andre kategorier. Nettbutikk med rask levering av brukt iPhone: Alt som er synlig i nettbutikken er også tilgjengelig på vårt eget lager i Norge, og kan dermed sendes ut med en gang (vi sender eller gjør klar til henting samme dag hvis ordren kommer inn før ca. kl. 12:00). Dersom du vil hente i Stokke (Vestfold) må du ha lagt inn ordre i god tid før du kommer til oss. Vi i OnTEL.no har som ambisjon å være den beste nettbutikken på relevante produkter når det kommer til pris og andre kriterier. Dersom vi ikke har mulighet for å være den beste nettbutikk i Norge på et produkt vil vi heller ikke satse på dette. Dette resulterer i et selektivt, men trygt utvalg innenfor mobiler fra iPhone. For deg som kunde betyr dette at du kun finner de rimeligste prisene i vår nettbutikk.

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.