Menu
Your Cart

Brukte mobiltelefoner - rimelig, effektivt og smart

Mobiltelefoner er de siste årene blitt svært kostbare produkter. Dessverre er også dagens telefoner svært sårbare. Etter et tiår med smarttelefoner har vi mennesker opparbeidet oss solid kunnskap og erfaring nok til at stadig flere som velger å kjøpe brukte mobiltelefoner fremfor en helt ny til flerfoldige tusenlapper. Hos oss i iT24.no finner du mange populære mobiltelefoner fra anerkjente produsenter som Apple, Samsung og Huawei. Alle våre modeller er nøye testet i forkant og vi stiller høye krav til våre brukte mobiltelefoner. Vi benytter oss av kun service-partnere som er autorisert av produsentene (Apple, Samsung, Huawei). Her blir mobiltelefonene diagnostisert for å luke bort eventuelle hardwarefeil og eventuelle deler som skiftes ut med originale deler slik at garantien ikke bortfaller. 

BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A+) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L364
Gradering A+: Ny, eller som ny skjerm, bakdeksel og batteri (føles som helt ny på alle måter). Kan ha vært testet litt, men ikke brukt over tid. Altså ikke synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk.*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre..
Kr. 2.870,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.296,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering A) gull renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L367
*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 2210mAh - standardbatteriet er normalt på 1821mAh). Les mer på https://BedreEnnNy.no*Refurbished: Alt fungerer som normalt, men enkelte deler kan ha blitt byt..
Kr. 2.770,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.216,- NOK
BRUKT Apple iPhone 8 64GB (gradering A-) stellargrå renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L363
Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. *BedreEnnNy™: Vårt nye vare..
Kr. 2.620,- NOK
Eks. Moms:Kr. 2.096,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering A-) sølv
Brukt Ikke vent - bare 2 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L360
*Gradering A-: Meget pent brukt med minimalt slitasje. De kan ha små riper eller merker på baksiden, men ikke riper på skjermens bruksområde, eller så små at de ikke er mulig å se uten å studere veldig nøye i svært kraftig belysning verken når skjermen er på eller av. Denne telefonen har vært b..
Kr. 2.420,- NOK
Eks. Moms:Kr. 1.936,- NOK
Brukt Apple iPhone 8 64GB (gradering B-) gull renovert BedreEnnNy™
Brukt Vær rask - bare 1 igjen!
Merke: Apple Internt varenummer: L365
*BedreEnnNy™: Vårt nye varemerke som kort fortalt betyr at batterikapasiteten er bedre enn på en ny (helt nytt SuperKapasitetsBatteri på 2210mAh - standardbatteriet er normalt på 1821mAh). Les mer på https://BedreEnnNy.no*Refurbished: Alt fungerer som normalt, men enkelte deler kan ha blitt byt..
Kr. 2.070,- NOK
Eks. Moms:Kr. 1.656,- NOK
Viser 1 to 5 of 5 (1 Pages)

Pålitelig nettbutikk med rikelige utvalg av mobiltelefoner: Når du benytter deg av vår nettbutikk vil du kunne finne et godt dekkende utvalg for deg som har behov for en ny mobiltelefon, men som ønsker et smartere alternativ. Våre mobiltelefoner er nøye testet, derfor vil du ikke merke at telefonen er brukt tidligere. I tillegg er vi godt kjent for vår integritet og raske utleveringer.  Rask og effektiv levering av brukte mobiltelefoner: Vi er stolte av våre leveringsbetingelser rundt om i landet. Alle brukte mobiltelefoner som er tilgjengelig i vår nettbutikk, er inne på vårt lager i Norge. Dette resulterer i at vi kan sende din bestilling med en gang. Dersom ordren kommer inn før klokken 12.00 vil vi kunne sende eller klargjøre mobiltelefonen samme dag. Skulle du befinne deg i nærheten av Stokke kan ordren hentes så fort du mottar meldingen: Status er ferdig. Vår adresse er: Borgeskogen 47, 3160 Stokke. I motsetning til mange andre nettbutikker selger vi IKKE brukte mobiltelefoner som vi ikke har på eget lager i Norge (altså ikke på et eksternt lager eller i utlandet). Straks en mobiltelefon er utsolgt vil den faktisk forsvinne fra nettbutikken. Hos oss vil du derfor unngå unødige misforståelser. Vårt lager er sentralt på Østlandet, så de fleste steder i både Sør- og Midt-Norge vil forsendelsen med Posten være fremme dagen etter eller eventuelt i løpet av et par dager. Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon om våre brukte mobiltelefoner. Vi forstår at det er greit å få nødvendig og god informasjon om et brukt produkt før man gjør et kjøp.

Informasjonskapsler
Vi hos OnTEL.no ( iT24.no ) ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.